Wil je werken aan je naamsbekendheid? Bedruk aanstekers!

Reclame maken is iets dat bijna elk bedrijf wel op de een of andere manier doet. Tegenwoordig kunnen we hierbij niet meer om het feit heen dat men hier vooral online druk mee is. Zonder een eigen website en een doordachte online strategie is er immers ook geen beginnen meer aan voor een serieuze onderneming. Toch is het essentieel dat je onthoudt dat ook promotie maken buiten internet om nog altijd belangrijk is. Een manier om dit aan te pakken is bijvoorbeeld het in omloop brengen van promotieartikelen. Een grote set aanstekers bedrukken en deze vervolgens gratis uitdelen aan potentiële klanten is een mogelijkheid.

Het belang van een sterke naamsbekendheid

Het gratis uitdelen van aanstekers die met bijvoorbeeld de naam of het logo van je bedrijf bedrukt zijn doe je vooral met als doel de naamsbekendheid van je organisatie te vergroten. Deze naamsbekendheid vergroten lukt namelijk het best door middel van fysieke producten of ‘echte’ uitingen, dus buiten de digitale wereld om. En ja, die naamsbekendheid is van wezenlijk belang. Als mensen bewust of onbewust weten wat ze van jouw bedrijf kunnen kopen, dan houden ze daar uiteindelijk toch rekening mee als zich ooit de gelegenheid voordoet.

aanstekers bedrukken

Waarom juist aanstekers zulke geschikte promoartikelen zijn

Wanneer je met gratis uit te delen promotieartikelen gaat proberen je naamsbekendheid te vergroten, dan is het zeker zaak een nuttig product uit te kiezen waar mensen een positieve associatie bij hebben. Dit positieve straalt dan namelijk ook af op je bedrijf. Welnu, bij aanstekers is dat uiteraard wel het geval, want deze worden toch vooral gebruikt om gasfornuizen, kaarsen, barbecues en sigaretten mee aan te steken. Als de eigenaar van zo’n aansteker elke keer wordt geconfronteerd met jouw bedrijfslogo, dan is het een kwestie van tijd voor deze de naam van je bedrijf in het hoofd geprent heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *