MAAK EEN VEILIGE WERK OMGEVING MET EEN BHV APP!

Een aantal jaren geleden werd er gewerkt met piepers. Dit systeem piepte u op het moment van een ongeval op. U wist echter alleen niet wat er aan de hand was. Iedereen ging snel naar de plaats van bestemming toe en troffen daar het slachtoffer of collega aan. Tegenwoordig is dat niet meer van deze tijd. Het bedrijf Safequard heeft ingespeeld in de technologie van de smartphone en heeft een app ontwikkeld waarmee de situatie snel in kaart gebracht wordt. Zo weet u precies wat er aan de hand is op het moment dat u naar het ongeval toe geroepen wordt. Wilt u graag met één druk op de knop uw medewerkers oproepen voor een BHV situatie? Neem contact op met Safequard en zij komen graag op locatie kijken. Zo wordt de BHV app volledig naar het bedrijf ontwikkeld en kunt u het snel in gebruik nemen.

bhv app

BHV App in plaats van BHV pieper

De BHV pieper verdwijnt langzaam en daar komt de BHV app voor in de plaats. Overal is een app voor en dat maakt u mobiele smartphone steeds belangrijker. Heeft u geen smartphone dan wordt het ook lastig om met spaaracties en andere belangrijke apps mee te doen. Ook al heeft niet iedereen een smartphone, degene die wel in het bezit zijn van een smartphone kunnen in de app worden toegevoegd. Dit wordt ook wel gebruiksgemak genoemd. Veel medewerkers vinden het meedragen van een extra apparaat onhandig, maar op het moment dat het apparaat ook echt een belangrijke functie krijgt niet meer.  Deze vorm van communicatie is tweezijdig. U kunt gemakkelijk contact leggen met andere collega’s, maar ook zelf informatie op doen over de stand van zaken.  

bhv app

BHV’ers worden automatisch aan- en afgemeld in de BHV app

De BHV app van Safequard wordt veel ingezet ter vervanging van pieper installaties voor de BHV. De voornaamste functie van de BHV app is dat via de mobiele telefoon gealarmeerd wordt. Dat kan via een spraakbericht, SMS of met een push-bericht. Een aanvullend voordeel is dat u als BHV’er kunt laten weten of u in actie komt en hoeveel hulp u nodig heeft.  Alle medewerkers die in de buurt van de melding zijn krijgen een melding op de smartphone. Via een duidelijk overzicht kunt u altijd zien welke BHV’ers beschikbaar zijn. Hij ziet via de locatie of er BHV’ers in het pand aanwezig zijn of dat de werknemers buiten de deur zijn.