Een tank voor iedere toepassing

Wanneer we het over opslaan van vloeistoffen hebben, moeten we direct denken aan kunststoftanks. De tanks zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, voor gebruik liggend of staand bijvoorbeeld. Heb je een speciale aansluiting nodig voor je tank dan is dit natuurlijk ook mogelijk, ook tanks om water op te slaan voor in de camper worden veel gebruikt. Wat de toepassing ook is, je bent bij rotterdamplastics altijd aan het goede adres voor een professionele tank.

Ook om water her te gebruiken

Bij het gebruik van kunststoftanks denk je misschien niet direct aan het hergebruik van water, toch kun je hemelwater opvangen en dit weer hergebruiken om het milieu te sparen. Tegenwoordig worden tanks ook gebruikt in de tuin, om het opgevangen water weer te gebruiken om de tuin mee te sproeien of de toilet mee door te spoelen. Op deze manier ben je niet alleen bezig met het milieu minder te belasten, ook bespaar je op de waterrekening wat een mooie bijkomstigheid is.

Ook voor plaatsen waar geen water is

Op sommige locaties is het niet mogelijk om een waterleiding aan te leggen, denk aan een groot stuk land waar gewassen zijn geplant. Door gebruik te maken van kunststoftanks die je kunt vervoeren, kun je toch de gewassen water geven in de zomer. De tanks waarmee je water vervoerd voldoen wel aan speciale eisen om dit veilig te kunnen doen, zo bestaan grotere tanks uit meerdere compartimenten om toch stabiel te kunnen rijden. Zou je een grote opslagruimte hebben, is de kans aanwezig dat het water te veel gaat klotsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *