Beton in huis

Beton in huis 

Veel moderne huizen worden gemaakt van een mix van water, cement en vaak kiezelstenen of een stalen frame: beton. Beton heeft ervoor gezorgd dat we steeds hogere, stevigere en betere huizen kunnen bouwen. Veel huizen worden van beton gemaakt, waarna een bakstenen muur er tegen aan wordt geplaatst. In andere huizen wordt binnen alles van beton gemaakt, en is de buitenkant van baksteen. Huizen van beton is dus niks nieuws, maar nu wordt beton ook binnenshuis gebruikt. De beton cire keuken muur wordt bijvoorbeeld steeds populairder. Deze muur geeft namelijk een betonlook zonder de nadelen van beton. Met de coating is de beton cire in de badkamer ook waterafstotend.  

Beton als muur 

Een betonnen muur klinkt op het eerste opzicht heel handig. Als je van de look houdt hoef je niet meer te behangen of te schilderen. Beton heeft echter een aantal problemen. Zo voelt het vaak koud aan omdat het direct in contact staat met de buitenwereld. Door een laag beton cire er over heen aan te brengen voelt het beter en heb je ook een stukje extra isolatie. Een beton cire keuken muur kan ook in meerdere kleuren gemaakt worden, dat is zo omdat beton cire geen normaal beton is. Het is namelijk een mix van een synthetische hars en cement. Door daar een kleurstof aan toe te voegen kun je afwijken van de licht grijze kleur van regulier beton. Het is daardoor veel veelzijdiger waardoor het altijd aansluit op jou interieur. Zo is een donkere cire misschien geschikt voor de vloer van je keuken, en een lichtere tint voor de muren.  

veelzijdigheid 

Op deze manier creĆ«er je een ruime, lichte kamer. Naast dat het op de muren aan te brengen is kun je het ook perfect gebruiken om meubels mee aan te passen, bijvoorbeeld een oude tafel. De combinatie van veelzijdigheid, duurzaamheid en de vele voordelen die het gebruik van beton cire met zich mee brengt is de reden dat steeds meer mensen ervoor kiezen om beton cire aan te brengen in hun woning. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *